De Parkbaan van Zeegersloot staat op de 5de plaats van kleine (9 holes par 3) banen bij Leading Courses. Leading Courses is de website waar golfers hun mening kunnen geven over de banen waar ze gespeeld hebben. Beoordeling van de gebruikers, dus. Mooier kan haast niet
Die Parkbaan was het decor van de Clubkampioenschappen Strokeplay het afgelopen weekend. De wedstrijd is open voor alle leden van de club. Niet alleen voor Parkbaan leden. Helaas waren die leden in aantal in de minderheid.
Maar de deelnemers die dit weekend participeerden in het kampioenschap zullen de mening van de leden van Leading Courses zeker onderschrijven.

In prachtig weer werden vier rondes van negen holes gespeeld. Twee rondes op zaterdag en twee rondes op zondag. Voor enkele deelnemers viel de ronde iets in het water, of beter gezegd: het water viel iets in het einde van hun rondes. Het was een korte bui, die bij de prijsuitreiking.al weer doorgereisd was.

Naar wie ging de prijs? Dat bleef tot op de laatste ronde spannend. Jaco Sollner nam in de eerste ronde de leiding, maar moest die in de tweede ronde afstaan aan Jason Toelen. Maar Jaco stond  maar één slag achter en Martin Regeer dáár weer één slag achter. Dus de tweede dag kon nog een verrassend einde brengen.
Maar zelfs de de korte bui die de laatste flights trof, kon Jason niet meer van de winst afhouden. Martin werd tweede  en  Yannick van der Haas, die een prachtige eindspurt had en Jaco werden uiteindelijk gedeeld derde. Dank voor de prachtige strijd die jullie leverden en veel dank ook aan alle andere deelnemers die zo enthousiast hun rondes speelden en in veel gevallen zich elke ronde verbeterden.

Jason dus de winnaar met een bruto score van 112 slagen, van harte gefeliciteerd Jason!
Er was ook een prijs voor de netto score en die was voor Floor Bok met netto 100 slagen. Ook Floor natuurlijk van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat. 
Beste dame met bruto score werd Ellen Visser met 134 slagen.

Hieronder wat foto’s van de prijsuitreiking. De prijzen werden uitgereikt door voorzitter van de GC Zeegersloot Erik Jung.